KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Hacılar Ortaokulu

Hacılar Ortaokulu

OKUL MÜDÜRÜ 05077280554
Adres
HACILAR MAH. AFACANLI SK. HACILAR ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 24 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Bilim ve teknolojideki gelişmeleri kullanarak Öğrencileri, araştıran, inceleyen ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek.Ülkesine ve milletine faydalı olacak şekilde bir üst öğrenimle birlikte hayata hazırlamak.
Misyon
Hacılar Ortaokulu olarak öğrencilerini; sorumluluk sahibi, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin ilerisine taşıyacak bireyler olarak yetiştirmek.
Başarılar
2021-2022 Eğitim yılında Yıldız Erkekler Bilek Güreşi İl ikinciliği ve üçüncülüğü, Küçük Erkekler Hentbol İl üçüncülüğü ve Küçük Kızlar Hentbol il dördüncülüğü.
Uydu İnternet (VSAT)
Lojman
8 - OKULUMUZUN LOJMANI MEVCUTTUR.AYRICA LOJMANIN DOLULUK ORANI VE KULLANIM BİLGİSİ İÇİN MÜDÜRLÜĞÜMÜZLE GÖRÜŞMENİZ GEREKMEKTEDİR.
KÖY MİNİBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Servis Bilgisi
GÜNLÜK ÖĞRETMEN SERVİSİ BULUNMAMAKTADIR.CUMA GÜNLERİ ŞEHRE İNİP PAZAR GÜNÜ DÖNEN SERVİS VARDIR.
Yerleşim Yeri
DAHA ÖNCE KÖY OLAN MAHALLEMİZ KAHRAMANMARAŞ´IN BÜYÜK ŞEHİR OLMASI İLE MAHALLE OL MUŞTUR.ONİKİŞUBAT İLÇESİNE BAĞLI BİR MAHALLEDİR.YERLEŞİM YERİ OLARAK DAĞLIK VE ENGEBELİDİR.
İL VE İLÇE MERKEZİNE 54 KM
Okulun Sınav Başarı Durumu
2022 LGS´de 1 öğrencimiz Fen Lisesi, 8 öğrencimiz Anadolu Lisesi, 1 öğrencimiz Anadolu İmam Hatip Lisesi kazanmıştır.
Sportif Etkinlikler
Hentbol, Voleybol, Bocce, Dart, Hemsball, Futbol, Masa Tenisi, Badminton, Geleneksel Çocuk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler
2017 2018 EĞİTİM YILINDA OKULUMUZDA 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI etkinliği yapılmıstır.
Proje Çalışmaları
2021-2022 Eğitim yılında Durma Hareket Et projesiyle Ulusal Kalite etiketi alınmıştır. Milli Sporum: Hemsball projesine katılım sağlanmıştır.